"GRÀFIQUES I ARTESANIA"

A l'empresa "El pingüí", disposem de dos department, diferents però molt importants.
Per una part de Realitzacions Gràfiques, on trobaras tot el que necessitis per la oficina, material, papereria, targetes, invitacions... ... ...
Per l'altre, tot tipus de coses artesanes, clauers, recordatoris, arbres de desitjos, figures de fusta, fermalls, bisuteria artesanal... ... ...
Entra a la web i busca el que necessitas, si no ho trobes, posat en contacte amb nosaltres i et solucionarem el problema.

FLYERS I FULLETONS PUBLICITARIS

FLYERS

Si desitja donar a conèixer els seus productes, serveis o esdeveniments de la seva empresa, un "flyer" pot ser la solució mes encertada.

Un "flyer" publicitari ha de captar realment l'atenció del client, ha de ser original i ha d'estar ben elaborat, per transmetre una bona imatge de la seva empresa.

Un disseny ben confeccionat com el que l'hi oferim, pot destacar, i incrementarà els seus resultats i la seva popularitat.

Contem amb un equip de disseny, que destacarà totes les característiques dels seu producte, servei o esdeveniment, detalladament, accentuant els avantatges i característiques de la oferta o promoció.

FULLETONS PUBLICITARIS

Son els elements que poden trobar-se també inclosos en un mailing.

Els fulletons publicitaris, han de presentar el producte o servei de manera detallada i il·lustrada, destacant els avantatges i les característiques del producte en qüestió.