"GRÀFIQUES I ARTESANIA"

A l'empresa "El pingüí", disposem de dos department, diferents però molt importants.
Per una part de Realitzacions Gràfiques, on trobaras tot el que necessitis per la oficina, material, papereria, targetes, invitacions... ... ...
Per l'altre, tot tipus de coses artesanes, clauers, recordatoris, arbres de desitjos, figures de fusta, fermalls, bisuteria artesanal... ... ...
Entra a la web i busca el que necessitas, si no ho trobes, posat en contacte amb nosaltres i et solucionarem el problema.

ENQUADERNACIONS

- ENQUADERNACIÓ ESPIRAL, WIRE-O o CANOTET: Mètode econòmic d'enquadernar els seus treballs, dossiers, llibres...

- ENQUADERNACIÓ TAPA DURA: Rep el nom de "enquadernació cartoné", es un tipus d'enquadernació en la que el llibre, cosit o encolat, està folrat senzillament amb una coberta rígida de cartró, enganxat al llom. Aquesta coberta, recobreix el llibre en tota la seva superfície exterior.

- ENQUADERNACIÓ TAPA DURA PERSONALITZADA: Es el mateix mètode que la enquadernació de tapa dura, amb la diferència que vostè dissenya la seva pròpia tapa.

- ENQUADERNACIÓ DE FASCICLES: Fascicles de col·leccions (comprades al quiosc) que porten la seva pròpia tapa per enquadernar.

-TAPES MENÚS: Personalitzades per a bars, restaurants... Dissenya el teu estil i personalitza'l, tant amb el color de les tapes, com en l'interior, en el logotip exterior, ja siguin lletres o logotips.

- ENQUADERNACIÓ REVISTES: Mètode d'enquadernació fresat amb màquina, estil rústic.

- ENQUADERNACIÓ RÚSTICA: Coneguda popularment com enquadernació de tapa fina, és un tipus d'enquadernació en la que el llibre, cosit o encolat, està folrat senzillament amb una coberta de paper o cartró, generalment fort, encara que no necessàriament rígid.

- ÀLBUMS DE FOTOS: L'hi posem tapes als teus àlbums de fotografies, o bé, te l'enquadernem.


*En l'apartat de TAMPOGRAFIA podrà obtenir la informació necessària per la personalització en la seva enquadernació.